آرامش، هنر و زیبایی را در کنار اشعار خیام تجربه کنید!
این کتاب بعد از معرفی حکیم عمر خیام و توضیحاتی دربارهی رنگها و تکنیکها، طرحهایی را برای رنگآمیزی در اختیارتان قرار میدهد که در آنها از اشعار خیام استفاده شده است. با کمی دقت و حوصله، نتیجهی کارتان به تابلویی بینظیر تبدیل خواهد شد.
- اسلیمی عنصر جداییناپذیر معماری ایرانی ـ معماری سنتی و قدیمی ایرانی، با طرح و نقوش اسلیمی گره خورده است. کاربرد اسلیمیها از مساجد و ساختمانهای بزرگ فراتر بوده و در برههای از زمان در همهی عمارتها استفاده میشده است.
- استفاده از اشعار خیام در طراحی و معماری ـ از اشعار شاعران بزرگ از جمله خیام، باتوجه به مضامینشان در مکانهای مناسب استفاده میشده است.
- خیام فراتر از یک شاعر ـ حکیم عمر خیام غیر از سرودن رباعیات که به آن مشهور بود، در علوم گوناگون از جمله فلسفه، منطق، ریاضیات و ستارهشناسی تبحر زیادی داشت و در هرکدام صاحب نظریه و سبک بود.
- هوشنگ سیحون، طراح آرامگاه خیام ـ خیام بین سالهای ۵۱۷ تا ۵۲۰ هجری قمری در نیشابور چشم از جهان فرو بست و در باغی که امامزاده محروق نیز در آن مدفون است، بهخاک سپرده شد. آرامگاه کنونی او، توسط هوشنگ سیحون، طراح و گرافیست ایرانی، در سال ۱۳۴۱ طراحی و ساخته شده است.
- شخصیت منحصربهفرد رنگها ـ بهتر است قبل از شروع به رنگآمیزی بدانید که هر رنگ شخصیت مخصوص به خود را دارد و ترکیبات گوناگون رنگها، تأثیرات کاملاً متفاوتی را بر بینندهی خود خواهند گذاشت. ابتدا کمی درمورد رنگها و ترکیباتشان مطالعه و بعد شروع به رنگآمیزی کنید..