مرلو – پونتی یکی از نوآورترین فیلسوفان قرن بیستم بود . ماندگارترین شاهکار او در زمینه پدیدارشناسی ادراک است . به عقیده او ادراک پدیداری است ذاتاً و اساساً بدنی ، نظرگاهی ، منحرف شونده از خویش و علیالاصول قابل تعمیم به همه جوانب وضع بشر . این بصیرتها کلید سردرآوردن از کل کار اوست .
کار مرلو – پونتی مجموعهای است که از محدوده مسائل متافیزیک ، معرفتشناسی و نظریه ادراک فراتر میرود و روانشناسی ، زیستشناسی ، فرهنگ ، زبان ، نقاشی ، تاریخ و سیاست را نیز در بر میگیرد. آثاری که از او منتشر شده است طیف گستردهای از رشتهها و موضوعات را شامل میشود . با این حال ، اندیشههای مرلو – پونتی ، با اشاره مستمرشان به مضامین مربوط به بدن ، ادراک و اگزیستانس که در آغاز الهامبخش او بودند ، همواره به شکل بارزی دست در دست هم دارند . « تیلور کارمن » در کتاب مرلو – پونتی به شکلی بدیع ، روشن و مجابکننده اندیشههای او را شرح میدهد .
کتاب او تا به امروز بهترین اثری شناختهشده که در این زمینه در دسترس است . این کتاب بویژه برای علاقهمندانی که به آرای بدیع و مهم مرلو – پونتی علاقهمندند و نیز مایلند بدانند که این آرا چه نسبتی با تجربه ادراکی فراگیر ما و مباحثات فلسفی جاری دارد مفید خواهد بود. آی آی کتاب