چه شد که میلیاردها کهکشان، سیاه چاله، ستاره و سیاره از «یک حادثه ی پیدایش» پدید آمدند؟ اتم ها چگونه این جا، روی زمین و شاید روی کرات دیگر کنار هم قرار گرفتند و موجودات زنده ای چنان پیچیده ساختند که درباره ی منشأ پیدایش خود و هدف زندگی شان تفکر کنند؟ این کتاب برای نخستین بار کشفیات جدید مربوط به این پرسش های اساسی و بینش هایی فوق العاده در این زمینه را به خواننده ارائه می کند.
خواندن کتاب شش عدد که به قلم یکی از عالی ترین، دورنگرترین و عمیق ترین کیهان شناسان عصر ما نگاشته شده است، برای همه ی کسانی که می خواهند نیروهای بنیادی شکل دهنده ی عالم و همه ی محتویات آن را بشناسند، یک ضرورت به حساب می آید.
مارتین ریس متولد 23 ژوئن سال 1942 در لندن کیهان شناس و فیزیکدان انگلیسی است. وی از سال 1995 ستاره شناس سلطنتی بوده و در کالج ترینتی، دانشگاه کمبریج و دانشگاه ساسکس به تدریس پرداخته و درجات افتخاری بسیاری از دانشگاه های ساسکس، اوپسالا، دورهام، تورنتو، آکسفورد، ییل و سیدنی دریافت کرده است. وی همچنین رئیس انجمن ستاره شناسی سلطنتی و عضو شورای مؤسسه ی سلطنتی بریتانیا، آکادمی ملی آمریکا، آکادمی علوم روسیه، آکادمی علوم پاپ و آکادمی هنر و علوم سلطنتی هلند بوده است.
سعید تهرانی نسب متولد سال 1347 در اصفهان است. وی دکتری فیزیک خود را از دانشگاه رویال هالووی لندن دریافت کرده است. درحال حاضر عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد است.
تهرانی نسب در سال 1995 برنده ی جایزه ی Richard Stapeley Educational Trust انگلستان شده است.