نجوم علمی باستانی است که از دیرباز بشر به دنبال کشف اسرار آن بوده است. به عنوان مثال، خورشید و ماه بخش مهمی از زندگی انسان و طبیعت را در بر گرفته است و اجداد ما سوالات زیادی را در مورد اجرام سماوی در ذهن داشتند. آیا آن ها برای رفاه ما خلق شده اند؟ ستارگان به جز تجلی زیبایی کاربرد دیگری هم دارد؟ و هزاران سوال دیگر.
سوالات و عطش یافتن جواب، باعث شد تا بشر دست به اقدامی بزند و وسایلی را طراحی کرده و بسازد تا بتواند اطلاعاتی را در مورد کهکشان و جهان بدست آورد. رفته رفته این وسایل پیشرفته تر شد و تا جایی که امروز بحث فراهم کردن مکانی در سیارات دیگر برای زندگی مطرح است. اینکه بدانیم اصول و ابزار ابتدایی نجوم چه بوده و سیر تکامل را جستجو کنیم در بینش ما تاثیرگذار خواهد بود.
در کتاب "مکان ما در جهان" نویسنده، سعی کرده با زبانی ساده، اصول ابتدایی نجوم و پیشرفت آن را از حدود پانصد سال پیش تا قرن هفدهم را دنبال کند. علاوه بر این، سعی کرده است تا تاثیرات این کشفیات را بر سایر جنبه های زندگی بشر بررسی کند. این کتاب با زبانی ساده و روان نگاشته شده است و می تواند برای طیف گسترده ای از علاقه مندان نجوم، مفید وجذاب باشد.
مصاحبه با مترجم این کتاب، آقای دکتر جمشید قنبری را در مجله ی خبری آی آی کتاب بخوانید.