"محمد حسین محمدی" که اخیرا مجموعه داستان "انجیرهای سرخ مزار" را منتشر کرده است، در حال حاضر مشغول گردآوری و نگارش کتاب "داستان زنان افغانستان" است. سابقه ادبیات داستانی افغانستان به سال 1298 ه. ق باز می گردد، نویسندگان آثاری که از این سال ها به جا مانده است، مردان بودند.
اما اولین داستانی که توسط نویسنده زن منتشر شد، در سال 1340 توسط "ماله رحمانی" بود. او در حال حاضر مقیم لندن است. زنان نویسنده افغان از دهه 40 به این سو، شروع به نگارش داستان کردند. بیشتر داستان نویسان زن افغان از دهه 50 و 60 به شکلی جدی دست به نگارش داستان زدند و آثارشان در داخل و خارج از مرزهای افغانستان منتشر شدند. اما از دهه 60 و با مهاجرت ناخواستهای که بیشتر افغانی ها به آن تن دادند, جریان جدیدی در داستان نویسی افغانستان به وجود آمد.
در واقع نسل جدیدی از داستان نویسان افغانی به وجود آمد که این نسل به نوعی متاثر از ادبیات داستانی ایران است. این کتاب دربر گیرنده زندگی نامه و آثار 18 داستان نویس زن افغانستان است. مسن ترین این نویسنده ها،" ملالی موسی" است،او متولد 1320 و جوان ترین آنها "سکینه محمدی" متولد 1361 است.
در مقدمه این کتاب به نقد و بررسی کلی جریان داستان نویسی افغانستان پرداخته ام و همچنین ویژگی این آثار را بررسی کرده ام. این کتاب قرار است توسط انتشارات "شهاب" منتشر شود.
لینک برخی از خدمات سایت:
سفارش کالای غیرکتاب
سفارش کتاب و مجلات خارجی، کاغذی
سفارش کتاب و مجلات خارجی، پی دی اف
محاسبه قیمت کتاب، کالا و مجلات خارجی
کتاب مورد نظرم پیدا نشد
محاسبه هزینههای چاپ کتاب
آیا کتابی برای چاپ دارید؟
کتاب های عرضه شده توسط نویسندگان و مترجمان
پرسشهای متداول
برخی سوالات مهم پیرامون نحوه تهیه کتاب از سایت آمازون
تلفن تماس: 88847044- 88829329 88348991-
1398/08/23 407
در حال حاضر نظری ارسال نشده است
شما می توانید به عنوان اولین نفر نظر خود را ارسال نمایید
وارد کردن نام و نام خانوادگی الزامی می باشد
وارد کردن ایمیل الزامی می باشد info@iiketab.com - ایمیل وارد شده صحیح نمی باشد
وارد کردن متن الزامی می باشد
ارسال نظر