به گزارش خبرنگار مهر

انجیل حاوی نام پیامبر اعظم(ص) از بازار کتاب تهران جمع آوری شد

در این انجیل تعطیل شریعت یهود - که در اناجیل دیگر وجود دارد - دیده نمی شود

انجیل موسوم به " برنابا " حاوی نام پیامبر اعظم (ص) که سندیت آن از سوی علامه کابلی ، خلیل سعادت مصری ، آیت الله طالقانی و جلال آل احمد به اثبات رسیده است ، هفته گذشته از سوی مرجعی نامعلوم از بازار کتاب تهران جمع آوری شد .

جمشید غلامی نهاد پژوهشگر ادیان با اعلام این خبر به مهر افزود : در هفته گذشته خبرهایی مبنی بر جمع آوری این کتاب از سوی افرادی ناشناس از بازار کتاب تهران به گوش رسید که این اقدام در سال پیامبر اسلام (ص) مشکوک به نظر می رسد . وی در مورد این انجیل گفت : انجیل برنابا یکی از اناجیل نادری است که نام پیامبر اسلام (ص) به دفعات در آن ذکر شده و از وی به عنوان پیامبری که عیسی مسیح (ع) بشارت ظهور آن را داده ، نام برده شده است .

ویراستار و پژوهشگر انجیل برنابا در ادامه تصریح کرد : در انجیل برنابا همچنین عیسی مسیح ( ع ) به عنوان پیامبری از سوی خداوند نام برده می شود و همچنین ماجرای تصلیب در این انجیل همانند روایتی است که از این ماجرا در قرآن کریم ذکر شده است . وی در مورد سابقه این انجیل ، گفت : نخستین نسخه اصیل از انجیل برنابا در دست ما نیست اما استنساخ ( نسخه برداری ) هایی از این کتاب صورت گرفته که در کتابخانه های ژاپن و اسپانیا هم دیده شده است . قدیمی ترین استنساخی که هم اکنون هم وجود دارد گفته می شود مربوط به قرن 15 است که بر اساس تحقیقاتی که بر روی مصالح کاغذ آن صورت گرفته مشخص شده نوع جنس کاغذ قطنی ( پنبه ای ) ونیزی است که مربوط به قرن پانزدهم است؛ البته این فرضیه خیلی قابل دفاع نیست . جمشید غلامی نهاد یادآور شد : انجیل برنابا یکی از اناجیلی است که از سوی کلیسا به رسمیت شناخته نمی شود و نسخه اصلی آن به زبان ایتالیایی در کتابخانه سلطنتی اتریش در وین نگهداری می شود . این نسخه در قرن هجدهم ( سال 1703 ) از سوی راهبی مسیحی به نام فرمامرینو از پاپ سیکستوس پنجم به سرقت می رود .

این کتاب نخست به زبان انگلیسی ترجمه می شود و پس از آن به زبان عربی ترجمه می شود . وی افزود : مرحوم سردارکابلی در سال 1311 این انجیل را به زبان فارسی ترجمه می کند و در کرمانشاه به چاپ می رساند و پس از آن چاپ های دیگری از این انجیل در تهران منتشرمی شود . در سال 1345 ترجمه سردار کابلی در تهران تجدید چاپ می شود و بعد در سال 1346 فهیم کرمانی ترجمه دیگری از این انجیل را تهیه می کند که با مقدمه مرحوم آیت الله سیدمحمود طالقانی منتشر می شود .

مدیر نشر نیایش خاطرنشان کرد : پس از انقلاب هم این کتاب به دفعات به چاپ رسیده است مانند چاپی که از ترجمه سردار کابلی در سال 1363 در قطع جیبی در قم صورت گرفت که این چاپ اغلاط زیادی دارد . تا اینکه به فکر انتشار چاپ جدیدی از این انجیل افتادیم و پس از تحقیق و پژوهش هایی که در مورد آن صورت گرفت در نهایت در سال 1379 با مقدمه هایی از آیت الله طالقانی ، خلیل سعادت ( پزشک مسیحی مصری ) ، سید محمد رشید رضا ( اندیشمند مصری ) و با مقدمه تحقیقی دیگری به قلم خودم منتشر می شود . این کتاب یک بار در سال 1380 و در سال 1384 تجدید چاپ شد . وی در ادامه درباره دیگر ویژگی های این انجیل گفت : در این انجیل تعطیل شریعت یهود - که در اناجیل دیگر وجود دارد - دیده نمی شود ، مثلا در این انجیل بر سنت ختان ( ختنه کردن مردان) که بر اساس شریعت موسوی (ع) صورت می گرفت تاکید شده است . اما بر اساس تعالیم پولسی این سنت موسی (ع) و دیگر احکام شریعت تعطیل شده است . در انجیل برنابا کلیه پیروان شریعت عیسی مکلف هستند که به احکام شریعت موسی عمل کنند یا به عبارتی تابع شریعت تورات باشد .

 

 

لینک برخی از خدمات سایت:

سفارش کالای غیرکتاب

سفارش کتاب و مجلات خارجی، کاغذی

سفارش کتاب و مجلات خارجی، پی دی اف

محاسبه قیمت کتاب، کالا و مجلات خارجی

کتاب مورد نظرم پیدا نشد

محاسبه هزینه‌های چاپ کتاب

آیا کتابی برای چاپ دارید؟

کتاب های عرضه شده توسط نویسندگان و مترجمان

  پرسش‌های متداول

برخی سوالات مهم پیرامون نحوه تهیه کتاب از سایت آمازون

تلفن تماس: 88847044-  88829329 88348991-

1398/09/05
279

نظری ارسال نشده

در حال حاضر نظری ارسال نشده است

شما می توانید به عنوان اولین نفر نظر خود را ارسال نمایید

ارسال نظر

ارسال نظر