"از ریشه تا رنگ؛ راهکارهای موفقیت بیچونوچرا" کتابی است آسانخوان برای آنهایی که علاقهمندند کاروکسبشان را رونق بخشند.
به نوشتهی مؤلف، "این کتاب برای هر کسی که به نوعی با بازار و کسبوکار سروکار دارد، مفید و قابل اجراست. اما اگر قرار باشد بخوانید و به نکاتی که در این کتاب گفته میشود، عمل نکنید، مطمئن باشید تنها وقت خود را هدر دادهاید."
به نظرم بارها با اشخاص و اطرافیانمان روبهرو شدهایم که نزد پزشک میروند، داروها را تهیه میکنند، اما داروها را مطابق تجویز پزشک معالج مصرف نمیکنند، ولی انتظار بهبودی دارند! قرار نیست با مطالعهی این کتاب و یا کتاب بزرگان بازاریابی و فروش، کاروکسبمان رونق بگیرد. افزون بر آن، با اقدام هوشمندانه و در زمان مناسب است که میتوانیم کاروکسبمان را رونق بخشیم.
علاقهمندم خوشحالیام را از این کتاب و سایر کتابهایی که از سوی نویسندگان ایرانی در جامعه منتشر شده است، ابراز کنم. تا سالها پیش صرفاً کتابهای برایان تریسی و... با ترجمههای متنوع در دسترس بود که گاه لغزشهای ترجمه سبب شده بود تا دقیقاً منظور نویسنده مشخص نباشد. اکنون اهالی بازاریابی این جسارت را پیدا کردهاند که دست به قلم بشوند، از آنچه آموختهاند، از آنچه تجربه کردهاند، و از تجربهی دیگران دیده یا شنیدهاند، در قالب و قامت کتاب نوشته و منتشر کنند. ویژگی اصلی این کتابها نیز در "نسخه بودن" آنها است. چرا که قرار نیست تئوریها بازگو شوند. بدین رو خواننده بهسرعت و سهولت، زود، تند، سریع از راهکاری آگاه میشود. بسته به تجربیات پیشیناش، این راهکار را میپسندد و بهکار میاندازد، یا ترجیح میدهد که به تجربهی خودش از این راهکار، استفاده نکند.
جایجای این کتاب برآمده از داناییها و آموختههای بزرگان بازاریابی است بیآنکه ضرورتی باشد تا نامی برده شود. از این رو خواننده میتواند بدون فرازونشیب، متنها و عبارتها را خوانده و جلو برود. البته نویسنده بر آن شده تا آنچه را خوانده و یا تجربه کرده، و یا از تجربهی بزرگان دیده و شنیده، در قالبی تازه با سبک و سلیقهی ایرانی خودش عبارتپردازی کند.
نویسنده برخلاف عرف رایج کتابها، گاه با بهکار بردن و تکرار واژگانی نظیر "دوستانم" برآن شده است تا خواننده احساس کند که روی سخن مؤلف کتاب کاملاً با خود اوست - یعنی خوانندهی کتاب. چنین تدابیری همه و همه بر آن است تا خواننده، بیش از پیش احساس صمیمیت کند و برای بهکارگیری دستورالعمل، تدابیر، راهکار، توصیهها و پیشنهادها، به فکر اقدام باشد. در غیر اینصورت، مطالعهی صرف نمیتواند کاروکسب را از بحرانها نجات بخشد یا کاروکسبی را رونق بخشد. گو آنکه همین دانستنیها نیز میتواند به مرور زمان، قدرت برانگیختگی فرد را برای تحرک مهیا سازد. دستکم میدانیم، بهتر است اقدام کنیم و دانستهها را به کمک بگیریم.
نویسندهی این کتاب - سر کار خانم مهرناز غفاری - در اولین کتابش توانسته است بخشی از یادگیریهای دانشی و تجربههای متعددی را که از دیگران دیده یا شنیده، و یا خودش در فرصتهای کاروکسبی با آن روبهرو شده، تقدیم خواننده کند. قطعاً بازخورد بیشتر خوانندگان میتواند فرصتهای بیشتری را برای این مؤلف پدید آورد که در آینده، همچنان کتابهایی آسانخوان برای خوانندگان و اهالی بازاریابی تألیف و روانهی بازار کند.