صفحه اصلی  کتاب فارسی  کسب و کار  اقتصاد و مدیریت  استراتژی لوکس گرایی

استراتژی لوکس گرایی


بازاریابی


  قیمت خرید :   45,000   تومان


 توضیحات :

مفهوم آنچه در زبان انگلیسی "لاکچری" می‌نامند، به قدری پیچیده، و پررمزوراز به نظر می‌آید، که در همان ابتدای راه و در تعیین معادل مناسب برای این واژه، با دشواری روبه‌رو می‌شویم. واقعیت این است که در زبان فارسی معادل مستقیم برای این واژه وجود ندارد. واژه‌ی "لاکچری"، از واژه‌ی لاتین "لوکسوس" به معنای ارتقا و برتری استخراج شده است، همچنین می‌دانیم که واژه‌ی "لوکس" در لاتین به معنای نور است. با عنایت به این مفاهیم، می‌توان دریافت که لاکچری به درخشش ناشی از رشد و تعالی و برتری اشاره دارد، همچون درخششی که فلز و یا گوهری گرانبها در برابر آفتاب از خود به نمایش می‌گذارد. از این رو، واژه‌هایی نظیر عالی، متعالی، تجمّل، و حتی فاخر، اولین واژه‌هایی هستند که به ذهن متبادر می‌شوند، و به نحوی دربرگیرنده‌ی مفاهیم پنهان در پس واژه‌ی لاکچری هستند، اما هر یک از این واژگان بخشی از بار واژه‌ی اصلی را با خود ندارند، و یا مفاهیمی دیگر را بر دوش می‌کشند که به همراه واژه‌ی اصلی نیست.
برای مثال، واژه‌ی "تجمّل" در فرهنگ ایرانی، به مرور زمان از مفهوم اولیه‌ی خود دور شده و امروزه بیشتر دربرگیرنده‌ی مفهوم تشریفات زائد و خودنمایی و افاده است تا ریشه‌ی آن، که به معنای "زینت یافتن و آراسته شدن2" است. از طرف دیگر واژه‌ی "فاخر" که در سالهای اخیر بیشتر به گوشمان می‌خورد، بخشی از بار معنایی لاکچری را دارد، اما در عین حال در ذهن مخاطب ایرانی، این واژه بیشتر تداعی‌کننده‌ی مفاهیم غیرمادی و معنوی از جنس شعر و موسیقی و ادبیات است.
واژگان "عالی" و "متعالی" هم با اینکه دقیقاً معادل ریشه‌ی لاتین واژه‌ی لاکچری هستند، اما بیش از اندازه به واژه‌هایی عمومی تبدیل شده‌اند، و طنین و بار مثبت لازم برای حمل مفهوم لوکس بودن را ندارند. برای مثال، عالی به قدری معنای عام یافته است که به‌عنوان صفت به هر چیزی، از یک وعده‌ی شام تا بازی فوتبال و... قابل چسبیدن است.
با توجه به مسائل ذکرشده، مترجم عامدانه از انتخاب واژه‌ی معادل فارسی صرف‌نظر کرده و عبارت ترکیبی لوکس‌گرایی را به جای واژه‌ی "لاکچری" به‌کار برده‌است، و از آنجا که در فرهنگ عامه، واژه‌ی لوکس به‌طورکامل جا افتاده است، لوکس را به‌عنوان صفت واژه‌ی لاکچری، عیناً مورد استفاده قرار داده است.
هرچند شاید بهترین معادل برای "لاکچری" عبارت "فخر و تجمّل"، و "فاخر و تجملی" صفتی مناسب برای "لوکس" باشد، اما خواننده تصدیق می‌کند، که به‌کارگیری چنین عبارات طولانی و پرطمطراقی در جای‌جای کتابی درباره‌ی استراتژی برندهای لوکس می‌تواند بیشتر به خستگی ذهن بینجامد. شایسته است که خواننده هنگام مطالعه‌ی کتاب در برخورد با واژگان "لوکس‌گرایی" و "لوکس"، مفاهیم تجمل و فاخر بودن را در پس ذهن خویش مرور کند.



 بیشتر بدانید

دسته‌بندی : کتاب فارسی


موضوع فرعی 1 : اقتصاد و مدیریت


موضوع اصلی : کسب و کار


موضوع فرعی 2 :


مترجم : پرویز درگی


ناشر : بازاریابی




شابک : 9786006982489


قطع کتاب : وزیری


تعداد صفحات : 370


نوبت چاپ : 2


وزن : 732 گرم

  آمار و اطلاعات

  تعداد مشاهده این کتاب : 1311 بار


  دفعاتی که پیشنهاد شده : 0 بار


  دفعاتی که پیشنهاد نشده: 0 بار


 تعداد کسانی که این کتاب را خوانده اند : 0 بار


  تعداد کسانی که می خواهند این کتاب را بخوانند: 0 بار










 کتاب‌های مرتبط

قیمت گذاری با نگاه بازاریابی
موجود نیست


قیمت گذاری با نگاه بازاریابی

ناشر : بازاریابی

قیمت : 68,000  تومان

با تخفیف : 54,400  تومان

مشاهده کتاب
چرا بازی ها برای کار و کسب سودمند هستند
موجود نیست


چرا بازی ها برای کار و کسب سودمند هستند

ناشر : بازاریابی

قیمت : 28,000  تومان



مشاهده کتاب
مشتری بی صدا
موجود نیست


مشتری بی صدا

ناشر : بازاریابی

قیمت : 15,000  تومان



مشاهده کتاب
آیین برندسازی شخصی
موجود نیست


آیین برندسازی شخصی

ناشر : بازاریابی

قیمت : 17,000  تومان



مشاهده کتاب
الفبای بازاریابی ایران (فهرست‌ عناوین)
موجود نیست


الفبای بازاریابی ایران (فهرست‌ عناوین)

ناشر : بازاریابی

قیمت : 25,000  تومان



مشاهده کتاب

 نظرات کاربران

در حال حاضر نظری ارسال نشده است

شما می توانید به عنوان اولین نفر نظر خود را ارسال نمایید


ارسال متن پیام